Ismerje meg a legújabb Secure Site tanúsítványokat

By | február 10, 2020

Secure Site tanúsítványok újdonságai

(2020.2.10.) A Secure Site tanúsítványok mindig is a legnagyobb presztízsű biztonságot kínálták a nagyobb elvárású ügyfeleknek. A Symantec beolvadásával a DigiCert vette át ezen prémium tanúsítványok sorozatát, amelyek eddig is a legújabb innovációkat kínálták, most még tovább fejlődnek. Ezen Secure Site tanúsítványokat most megszerezheti az SSLmarketen, a DigiCert által kiállítva.

A Secure Site még több előnyt kínál

Most még több előnyt kaphat a piac legjobb SSL / TLS tanúsítványai által. A fent említett innovációk mellett számos további szolgáltatás előnyeit is kihasználhatja. A tanúsítványok e kategóriájával biztos lehet benne, hogy megkapja a technológiailag legfejlettebb tanúsítványt és a hozzájuk tartozó legjobb szolgáltatásokat. A Biztonságos webhely előnyei a tanúsítvány által itt nem érnek véget!

A Secure Site tanúsítványok legfontosabb előnyei:

  • Vállalati hitelesítés prioritása és a tanúsítvány leggyorsabb kiállításának támogatása
  • Legmagasabb pénzgarancia az összes tanúsítvány közül (akár 2M USD)
  • Weboldala kiegészítő malware ellenőrzése
  • Norton Secured pecsét, ami az internetes biztonság legismertebb szimbóluma
  • Természetesen ECC támogatással is rendelkezik
  • Korlátlan szerver licensz, korlátlan reissue, újrakiadás lehetőségével
  • SAN-ok korlátlan kombinálásának lehetősége

Az utolsó pont azt jelenti, hogy a Secure Site tanúsítványok által biztonságossá tehető az összes fajta SAN, tehát nem csak az FQDN SAN-ok, hanem akár a csillagos, Wilcardos SAN-ok is!

Alább megtekintheti részletesebben az egyes előnyöket.

Hitelesítés és támogatás magasabb prioritása

A Secure Site tanúsítványai a CA részéről prioritást élveznek, azaz a többi tanúsítvány előtt állnak. A hitelesítő hatóság természetesen a vállalat mentett hitelesítésével is dolgozik, amely az OV tanúsítványok esetében 26 hónap, míg az EV-knél 13; ezen időszak alatt nem szükséges az egyes tanúsítványok vállalati hitelesítését megismételni. A Secure Site tanúsítványoknál biztos lehet benne, hogy azokat a legrövidebb időn belül megkaphatja.

A legmagasabb pénz garancia a tanúsítvány tulajdonosának

A tanúsítványok pénz garanciája a tanúsítványok biztonságának feltörése által okozott esetleges károkra vonatkoznak. A Secure Site tanúsítványok a legmagasabb pénz garanciával rendelkeznek (Netsure Protection Warranty) – akár 2 millió dollárig is. Szerencsére általában nem alkalmazzák, mivel nem törik fel; de biztos lehet abban, hogy a hitelesítő hatóság a tanúsítvány mögött áll, miközben megvédi Önt és ügyfeleit. A garancia feltételeinek pontos feltételei itt olvashatóak.

A Norton Secured és a DigiCert pecsét

A szimbólum, amely a Norton Secured pecsétjét ábrázolja a biztonság legismertebb szimbóluma az interneten. Egy felmérés arra jutott, hogy több mint 90%-a a felhasználóknak felismeri a Norton Secured pecsétet és az a benyomása, hogy a webhely számára biztonságos. A szimbólum naponta több milliárdszor van megjelenítve és több mint 100 000 weboldal használja 170 országban. Csatlakozzon ezekhez. A pecsét beüzemelésében a webhelyén segítségére leszünk.

Pečeť Norton Secured
A fenti pecséten kívül a DigiCert pecsétjét is elhelyezheti webhelyén, vagy akár mindkéttőt, kiemelve ezzel webhelye biztonságát a legjobb tanúsítvány által.

Weboldal malware ellenőrzése

Mindegyik Secure Site tanúsítványhoz ingyenesen jár a domainhez egy antimalware védelem. Ez azt jelenti, hogy bármikor több mint 70 antivírus-ellenőrzést végezhet egyszerre. Az ellenőrző funkció segít felderíteni a web ilyen jellegű esetleges megfertőzését, amely jelentős károsodást okozhatna ügyfeleinek és az Ön online üzletének. Ennek az eléréséhez lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a tanúsítvány kiállítását követően.

Maximális felhasználói flexibilitás

A Secure Site tanúsítványnak telepítésekor és használatakor semmilyen meglepetés nem érheti. Ha a telepítés sikertelen vagy elveszíti a privát kulcsot, akkor sincs gond; Kihasználhatja a korlátlan számú reissue-t, újra kibocsátást. Rendelkezhet RSA vagy ECC kulcs által kiállított tanúsítvánnyal – nincs korlátozva ilyen téren se.

A tanúsítványt több kiszolgálón (cloud, CDN, cluster) kell használnia? Nem probléma, megteheti. A tanúsítványt korlátlanul használhatja, nem kell semmilyen szerverlicensszel külön foglalkoznia.

A flexibilis SAN-ok immár nincsenek korlátozva

Az előnyök listájának utolsó pontja azt jelenti, hogy bármilyen SAN-t szabadon kombinálhat a tanúsítványokban, és a választása már nem korlátozódik az önálló Wildcard termékekre, amelyek viszont nem teszik lehetővé a hagyományos FQDN SAN-ok használatát. Tehát Önön múlik, hogy hogyan használja fel akár 250 domainnévre, és hogyan kombinálja ezeket. Az egyes SAN típusok ára megtalálható a tanúsítvány részleteiben és a megrendelésünknél. Természetesen később is hozzáadhatóak SAN-ok, amelyeket a tanúsítvány fennmaradó érvényességéig előnyösen számolunk fel Önnek.
Hamarosan egy külön cikkben mutatjuk be az új univerzális SAN-okat.