A DigiCert Partner of the Year 2019 díjazottjai vagyunk

By | október 30, 2019

(2019.10.9) A ZONER SSLmarketja a legmagasabb elismerést nyerte el, melyet a DigiCert hitelesítő hatósággal való együttműködés esetén elérhető. Ez is megerősíti egyedülálló szerepünket az európai piacon.

DigiCert díja a ZONER-nak

A ZONER SSLmarket oldala a legnagyobb presztízsű díjat, a 2019-es év Partnere kapta (Parner of the Year). Ezt a legnagyobb elismerést az átlagon felüli teljesítményért és az új termékek piacra való bevezetéséért kaptuk.

Továbbá bezsebelhettük az Együttműködésért járó díjat (Cooperation Award 2019) is. A DigiCert díjázta az egyedülálló együttműködésünket is az üzlet, marketing és fejlesztés területén. Ezzel megerősítette és visszaigazolta átlagon felüli partnerségi teljesítményünket.

A harmadik díjunk a Million dollars club, amelyet már 2018-ban is elnyertünk. Ezt azon partnerek kapják, amelyek a legnagyobb részedést teszik ki a tanúsítványok eladásából, az ilyen díjazottból csak néhány van Európában. A díj bizonyítja, hogy a legsikeresebbek közé tartozunk az ágazatban.

A fentebb említett díjaink alátámasszák az európai piacon való vezető pozíciónkat és a különleges együttműködésünket a világ legnagyobb hitelesítő hatóságával. Ügyfeleinknek a díjak garanciát jelentenek a szolgáltatások legmagasabb szintjére, a legújabb innovációk elérhetőségére és a teljes kínálatot a DigiCert és a QuoVadis hitelesítő hatóságok termékeihez. A DigiCerttel való szoros együttműködésünknek köszönhetően felhasználóink olyan szolgáltatásokban is részesülhetnek, amelyekhez sehol máshol nem férnének hozzá.