About

Az SSLmarket-ről és a ZONER Kft.-ről

A ZONER Kft. az SSL tanúsítványok úttörője a magyar piacon

A ZONER software 2005-től kinál megbízható SSL tanúsítványokat és egyike volt azon vállalatoknak akik elsőként jelentek meg a magyar piacon is.

A PKI ágazatába és az SSL tanúsítványok terén tapasztalatokat szereztünk saját hitelesítési hatóságunknak (CA) köszönhetően, amely 2011-ig működött.

A Zoner SSL tanúsítvány kínálata mindig is a minőségi tanúsítványokra összpontosított, amelyek korszerűségükről és megbízhatóságukról ismertek.

Symantec Website Security Platinum partner

Partnerségünk a Symantec-vel

A Symantec vállalattól  megkaptuk a Website Security Platinum Partner rangot. Ezt az értékelést a több éves sikeres üzleti együttműködésnek és minőségi szolgáltatásainknak köszönhetően értük el. Ügyfeleink számára garanciát jelent, hogy tanúsítványainkat nemcsak értékesítjük, hanem hozzáadott értékkel és magas szintű technikai támogatással bővítsük szolgáltatásainkat.

SSLmarket munkatársaink mind Symantec Sales Expert Plus tanúsítvánnyal rendelkeznek. Segíteni tudnak Önnek a megfelelő tanúsítvány kiválasztásában és a technikai támogatásunk segít annak elindításában.

Mivel korunkban a titkosítás, az adatok védelme és az esetleges adathalászok elleni védelem egyre sürgetőbb kérdés, ezért igyekszünk jelenlegi és leendő ügyfeleinket a legfrissebb hírekkel ellátni a témában.